14 may 2007

Bodorrio

Link fotos boda




Moltíssimes gràcies a tots per fer que fos un dia tan especial, inolvidable, fantàstic, divertit, entranyable, màgic...i mil coses més. La veritat és que va superar totes les expectatives i va ser immillorable..i gràcies a tots els que el vau compartir amb nosaltres. Que disfruteu de les fotos!!

Projecció boda per l'Eva Bau

Projecció boda per la Mir

Video ballaruca per la Marta Soldevila

5 comentarios:

Lanza dijo...

No cal que us digui lo bé que m'ho vaig passar, no? Sincerament, encara que no m'enrecordi molt bé de tot, tinc una sensació fantàstica la qual m'agradaria viure cada dia!!!
Impressionant per moltes coses: primer per vosaltres que us ho mereixeu tot, després pel lloc, pel menjar, per la companyia, per la música, per, per, per...no pararia....
Us trobo a faltar molt ja, un petonàs i a disfrutar!!!!

rbf dijo...

Queridos hijos, fantastico eso de llamar a mama por Tf a traves de internet... milagros de la informatica... mama estaba encantada.
En el puerto se alquilan bicicletas, , je je,para visitar la ciudad es un espanto por las subidas y bajadas, pero para pasear por la bahia van bien, puedes ir hasta Sausalito y alli volver con ferrey con la bici dentro.

Unknown dijo...

que forttt!!!! estaveu gaupissim, quina xaketa més xula tais !!! m'encanta!!! i les fotillos fas la teva cara de pillina,com sempre... que fort,veien les fotos del invitats,he vist gent coneguda amics vostres, el Juli,anava ala meva clase!!! el mundo és un pañueluuuu
bueno gupus un besito molt fort i a veure si ns veiem per TALIANDIA ( ME QUEDEN 2 SETMANETES DE CURRO, YUHU!!!!) DISFRUTEU GUAPUS!!

Miriam dijo...

Hola guapos! que guais les fotos de la boda!!..m'he emocionat i tot! torneu-vos a casssaa vaaaaaaa!!!!!

La projecció de fotos l'he intentat pujar al youtube pero no hi ha manera...4K es masa gran? no no? ...serà el sr. internè ??

un petonasss!!

Mir
(vaya tela les foques de San francisco!!)

martaiguille dijo...

Hola aventurers!!! quina embejeta que doneu!!!
M'he registrat jo pq si espero que el Guille mogui un dit no us enviarem cap mail...je...je... homes....

Doncs la sorpesa va ser nostra al llegir que havieu vist el video de la ballaruca penjat al youtuve. El vam penjar pero el mac es va quedar pensant i pensant, i vaig pensar que no ho havia fet bé. I encara en tinc molts mes que haure de penjar aviat...n'hi ha cada un....

Us enviem molts petonets desde barna