20 may 2007

De viatge per la costa californiana

Veure fotos costa California



18 de maig:
Hola gent!
Estem de camí Los Angeles (escribint en el portàtil). Hem llogat un cotxe i estem en ruta. És un cotxe americà d’aquests sense marxes, i el Ramon, que és qui condueix, diu que és la cosa més aborrida del món...el camí és preciós, tota la costa des de San Francisco fins los Angeles és molt bonica, penya-segats agrèstecs i escarpats. Hem vist inclús foques prenent el solet a les roques! Molt xulo!
Anit vam veure la meva amiga Pilar, que estava currant a San Francisco per un dia. Avui tornava cap a Santa Monica, casa seva, on nosaltres farem dos nits. Aquesta nit segurament la passarem en un motel d’aquells de pel·lícula, habitacions a peu de camí, sabeu..? tipo Psicosis....cha chan chaaan!!! La idea original era dormir a Santa Barbara, però els hotels estan caríssims i ademés Santa Barbara està massa lluny de Santa Monica, hem d’anar fent més camí o sino no arribarem mai..! la costa és molt bonica, però leeeenta de collons.....! carretera de curves i curves i curves..! Portem casi 6 hores i hem fet 400 km! Paciència..!
Hem de dir que trobem a faltar els nostres companys de viatge, sí Laura i Orsola, ens falteu vosaltres..! Però bueno, no us preucupeu, ho superarem...jejejeje
Hem passat per un poblet moníssim, Carmel, amb unes casetes petites de fusta amb moltes flors, semblava un poblet de gnoms! I amb una platja enorme i tot de gent fent surf...kin patir..! jejeje
Neus i Natxo, us hem de donar les mil gràcies per les guies, ja les estem fent servir i ens enrecordem de vosaltres! I 4 petons pels dos Erics, dos per cada un, que avui és el seu sant!

19 de maig:
Ja hem arribat a Santa Monica. Ja estem a casa de la Pilar i el David. Aquesta nit hem dormit en un motel autèntic d’aquells de les pel·lícules. Anit vam sopar a Santa Barbara. Ens hem aixecat i hem seguit via Santa Monica. Hem passat per Malibú! Sort que portàvem gps, perquè sino haguéssim flipat amb les poques indicacions que hi ha a la ruta! Allà, a Santa Monica, ens esperaven la Pilar i el David, i ens han portat a fer un volt per aquí. Hem vist Beverly Hills, Melrose Place, hem anat a Hollywood i hem passejat pel boulevard de les estrelles..! Hem vist les petjades dels famosos! Hem vist el carrer on la Julia Roberts anava de compres a Pretty Woman, el bar de Forrest Gump (bubba), la platja dels vigilantes de la playa...tot de pel·lícula!! Pel passeig de Beverly Hills hem vist uns que venien mapes amb les cases dels famosos.:! el compres, i es veu que fas la ruta dels caserons on viuen les estrelles, què fort..! no ho hem fet, és clar..tb hem vist les lletres a la montanya on posa “Hollywood” !!!! molt fort..! ara tenim una barbacoa amb uns amics de la Pilar a la platja. Estarem a Santa Monica uns dies (que està al costat de Los Angeles) i dilluns marxem ja cap a la Polinèsia!
Ah! demà el Ramon fa 33 anys!!Felicitaaaaaaaaats!!!!

21 de maig:
avui és el nostre últim dia a EEUU, el país de les normes..heu vist la foto on diu “prohibido malgastar el tiempo”???? són la òstia!

Hi hem estat només 5 dies, però ens ha condit (s’escriu aixi..? bé, existeix en català aquesta paraula? Com s’escriu..? bé, és igual), que el temps s’allarga, dura, s’estira, quan estàs de viatge. Ja m’ho deia la meva cordi, la Teresa, que el temps canvia... i tant que canvia!

Ahir vam passar un diumenge típic made in usa, especialment típic de Santa Monica. Vam anar al mercat de menjar orgànic de santa monica. És molt autèntic. Tothom estirat a la gespa i vas comprant menjar pels tenderetes i esmorzes el que has comprat. Què bones les mazorques de maiz! Vam anar amb la Pilar i el seu fill, el Noah, el Ramon i jo. El marit de la Pilar treballava i no es va poder apuntar al plan. La Pilar es veu que la setmana passada va veure l’Angelina Jolie en aquest mercat! Ens va cridar l’atenció la de gent jove amb nens, amb fills! No vegis com procreen, aquí! Ah! Com que era el cumple del Ramon i no tenia cap regalet per ell, li vaig comprar un ram de flors (girasols) que li van agradar molt...ja veureu la foto.

Després vam anar xino-xano cap a Venice, el poblet cap al sur de santa monica (al nord hi ha Malibu). Estava ple de tenderetes així en plan hippiós. I també vam veure on el Arndold Schwarzeneger entrenava per posar-se catxes, és com un gimnàs al aire lliure i estan tots els catxulis allà lluint musculitos.

Com que era la última nit que passàvem amb la Pilar i el David, vam decidir nosaltres fer el sopar..i és clar..què havíem de fer..?! truita de patates, truita de carbassó i pa amb tomàquet!! Els vegetals els havíem comprat pel matí al mercadillo de menjar orgànic i sense pesticides. Car, però molt bo. Em van sortir unes truites boníssimes! Va venir a sopar també la Dominique, una veïna canadenca vetarinària molt maca. I de repent, s’apaguen les llums, ens quedem a les fosques i...el David porta un pastisset amb espelmes pel Ramon!!! Va ser molt guai, no ens ho esperàvem, així que vam acabar de celebrar el cumple del Ramon amb pastis i tot!

La veritat és que la Pilar i el David són uns sols, ens han tractat com a reis i ens han rebut a casa seva com si fos la nostra, des d’aquí, MIL GRACIAS, PILAR Y DAVID, POR VUESTRA HOSPITALIDAD! (és que en català no sé si s’enteraran molt..). Ens han portat de passeig, ens han cuidat, ens han mimat...són uns encants!

Us hem de dir que estem molt ben conectats pq estem a USA, ja veurem quan estem per Asia si ens podrem conectar tant i baixar tantes fotos...així que ara que podem, m’enrollo i aprofito tot el que puc!

Laurita, muy bien con tu catalán, no? Me has gratamente sorprendido con esas lineas en catalán que le has dicho a Ramon...mooolt be!! Jo parlo el català, i si m’equivoco, torno a començar!! Jajajaj

I que sapigueu que ens fa mooolta ilusió que ens deixeu comentaris al blog, us trobem a faltar!

10 comentarios:

siso dijo...

Hola wapos:
Ramon, moltes felicitats per 2 coses: pel teu aniversari (ja tens l'edat del mestre) i pel blog. És una passada!
Ens feu sentir com si us acompanyessim en el vostre viatge.
I ara, a relaxar-vos a la polinèsia! Com diria PasqualMaragall/QuecoNovell, "K kabrons".
Molts petons i salut i força!

Lanza dijo...

Hola Reietons!
Quins records em porten els vostres comentaris!!! Sobretot els de la costa ja que jo tinc una foto similar. Esteu fent el mateix recorregut que vaig fer jo! L'únic que jo vaig anar fins a Tijuana i dp vaig haver de tornar a San Francisco! Veu parar a Malibú? Es que tinc el record d'anar a la platja típica d'allà on les cases arriben a la platja (tipus peli)i que hi hagués una carretera per sobre el mar particular que anava a una casa que flipas!!!
Apa Petons i a Disfrutar al màxim que això només es fa un cop a la vida!!!!!!

Mònica i Sergi dijo...

Ramon!!!! Moltes felicitats des de Kultura!

Encara ens recordem de tu i repassem les vostres entrades diàriament. Us anem seguint de prop... jeje

Ferran Orsola dijo...

Hola parella,
Quina enveja més sana!!!!
Nosaltres també us trobarem a faltar aquest estiu quan anem a fer el nostre viatge.
Gaudiu molt i molt de tot perquè un cop aquí serà difícil de repetir-ho de nou.
Un viatge tant llarg, pot ser esgotador a vegades, com ho va ser el nostre, però es una cosa que es queda sempre al cor i que us farà tenir mil histories que contar a la canalla quan sigueu vells.
Així que no pareu de fer coses i de mantenir-nos informats...
Petons als dos, malparits!!!!

Laura dijo...

Guapoooooooooooos!
Que blog más gustoso! Si que lo sigo Tais,no me puedo resistir. Efectivamente no tengo mucho tiempo para escribir pero si para recrearme con las fotos. Es mi kit-kat matinal!! Espero impaciente Polinesia.
Per cert Ramon, moltes felicitats. Sense dubte,aquest està sent el vostre any....
A seguir disfrutando
Un besazo

Unknown dijo...

moltes felicitats ramoooooneeeeeeet!!!!!!!!!!
agüita que mavia descuidat, quin fallo!!

bueno pues eso muchos besos!!!!!!

xavp dijo...

HELLO MY FRIENDS;

SUPOSSO QUE AQUESTES ALÇADES JA ESTEU DISFRUTAN O COMENÇANT A DISFRUTAR DE LES EXEL.LENCIES DEL " MUNDO MUNDIAL ".SOLS DIR-VOS QUE DISFRUTEU AL MAXIM AQUETS MOMENTS MAGICS QUE ESTEU VIVINT...

EN FIN SERAFIN SEGUIRE LES VOSTRES PITJADES QUE ANEU DEIXANT EN AQUET BLOG I PEL MON.

UN PETO PER VOSALTRES I VAGIMOLTBEEE.

PD- AHHHHH MON FELICITATS PER ELS TEUS 33.

Unknown dijo...

Hola estimats,
M'encanten les fotos i comentaris que ens esteu enviant... Estic pillada al blog!!!Estem esperant amb ganes de veure'us apalancats sobre la blanca sorra de Bora-Bora...com la de Vilassar jajjja PILAR y DAVID: MUUUUUUUUchas gracias por haber sido tan amables y hospitalarios con "mis" niños. Teneis un baby encantador!!!Besos
i per vosaltres també!! MAM

joan bernat feliu dijo...

Moltes felicitats Ramon!!!!De part meva i de la Montse!!!!Puto yayo!!!!33????Ma que cosa!!!Estic amb les vostres immersions a Le Taha!!!Disfruteu del viatge que el vaig seguint i estic a rabiarrrrrr!!!!Pero que sapigueu que ja tinc el bitllet a la india el dia 1 de gener!!!

Miriam dijo...

Hola Guapos! que guai el blog! es genial això de poder-vos seguir els passos..fa que us trobem menys a faltar. i les fotos! amb les de la boda m' he emocionat i tot! torneu-vos a casa vvvaaaaa!!!!

Aquesta nit intentaré penjar la projecció de fotos el youtube...a veure si hi ha sort....us informo

Per cert...FELICITATS RAMON!!!

Un muak!

Mir