5 ago 2007

Litchfield National Park (Australia)

Veure fotos



3 d’agost:
Aquest matí hem arribat al Litchfield National Park, després d’unes 3 hores conduint. Hem fet 60 km per un camí només accessible per 4X4 i hem hagut de travessar rius bastant profunds (amb senyalització de cocodrils!) i zones amb molta sorra. El Ramon més content que un gínjol! Ens està semblant més bonic que Kakadu, més arbres i més vegetació. Diu el Ramon que li recorda als documentals d’Africa.




Avui hem vist les Surprise Creek Falls, una cascada molt xula que tenia com dos piscinetes naturals a dos alçades diferents. Com que era a mig camí de la carretera per 4X4, estàvem pràcticament sols. Després hem vist Tolmer Falls, unes vistes molt xules d’una cascada a la que no es pot accedir per ser un lloc sagrat dels aborígens. Les veus des del davant, a més alçada i la vista és molt bonica. Després hem anat al lloc més famos d’aquest parc nacional, les Wangi Falls. Però tan conegut és que estava ple de gent! Era molt bonic, però. Una cascada enorme acabada en una piscina natural súper gran i a petar de gent banyant-se. Al costat es podia acampar, però no ha pogut ser possible, no hi havia lloc, estava ple! Es nota que aquest parc és molt més petit que el Kakadu i ademés només té 4 llocs per acampar, quan l’altre en tenia uns 20. Total, que hem acabat en un caravan camp (un camping) i hem hagut de pagar, però tenim lavabo i dutxa, què bé!

Wangi Falls

4 d’agost:

Aquest matí ens hem llevat i hem anat a visitar els llocs que ens quedaven, però està massa ple de gent. És cap de setmana i es veu que aquest parc és un lloc típic on els oz venen a passar el finde. I es nota que és molt més petit que Kakadu, perquè aquest en un dia el pots veure, i l’altre t’hi hauries d’estar setmanes, per visitar-lo tot!

Hem repetit les Wangi Falls perquè ens venien de passada, però no ens hi hem banyat, eren les 9 del matí i no feia tanta calor encara per banyar-se. Després hem anat a veure Lost City, un conjunt de pedres sense un interès especial, però per accedir-hi s’hi havia d’anar en 4x4 i és clar, no podíem deixar passar l’ocasió i aprofitar el nostre cotxàs! La veritat és que portem un pedazo cotxe, es podria dir que és el germà petit d’un hummer...jeje, bueno, potser no tant, però és enorme!

Després hem anat a veure Buley Rockhole, un riu amb piscines naturals, però a petar de gent, semblaven les Rambles, allò! Així que no ens hi hem quedat, ho hem vist i hem marxat. Hem anat a veure les Florence Falls, un parell de cascades que acabaven en una piscina natural bastant gran. També hi havia bastanta gent, però aquí sí que ens hi hem quedat i hem fet un banyito. El Ramon ha escalat la muntanya i ha fet un parell de salts.


Florence Falls

Estàvem amb la paranoia de que havíem d’anar a buscar lloc per dormir i posar la tenda aviadet, perquè sino ens quedaríem sense lloc, com ens va passar la nit anterior, així que a les 12 hem marxat de les Florence Falls i hem anat a buscar on posar la tenda. L’hem trobat, hem acampat i hem estat de relax tot el dia, llegint i descansant. A les 3 de la tarda ja no hi havia lloc per ningú més! I nosaltres, ahir, infeliços, buscant lloc a les 5 de la tarda..!

Ah! Ahir vam veure uns quants cangurs per la carretera, petitets, però uns quants, per fi! La veritat és que no n’hem vist masses, a part dels milers de morts a la carretera. I l’latre dia, a Alice Springs, el Ramon es va demanar per sopar filetet de cangur! Estava bo.

El tema anglés el portem de luxe, el Ramon i jo. Bueno , de luxe...tampoc ens passem, però ens defensem bastant bé. Ja truquem per telèfon sense problemes i ens fem entendre força bé. També hem de dir que no el parlen tan extranyament com el parlen els kiwis!

I res, ja quasi s’ha acabat la nostra aventura per Australia! Demà al matí ja tornem cap a Darwin i passat demà ja volem cap a Bali, quines ganes! La verirat és que ja tenim ganes de deixar aquest país tan car i anar cap a terres conegudes i barates...! i ademés, en breu ens trobarem amb el Xupi i l’Angela que venen a passar les seves vacances amb nosaltres a Bali! Bieeeen!!!

1 comentario:

Unknown dijo...

butlleti de la catalunya moderna:


fa temps mitg mitg, el meu pare ha comprat actimel a 3.40 eurus i lo millor.... a 2 dies de caducar...
bravoooooooooooooooooo



us estimo molt molt molt molt molt molt molt molt i molt