16 may 2007

San Francisco

Veure fotos San Francisco



Hola gent!
Ja som a San Francisco!! La ciutat dels tramvies i carrers tipo Balmes! jejej i no vegis kina raskilla que fot! bueno, no es hivern, però deu ni do el vent que bufa..! Estem en un hotel molt centric, al costat de la Union Square (rotllo plaça catalunya, pq ens entenguem..). Hem arribat a les 2 del migdia hora yanki, pero per nosaltres eren les 12 de la nit, i estavem ko! hem estat vagant pel centre de la ciutat per situar-nos una mica, pero la veritat és ke ara ke estem al hotel, ho agraïm..! estem bastant cansats, pq la nit ke marxavem cap aki nomes vam dormir 2 hores i al avio no és ke es dormi molt be, aixi ke hem de recuperar hores, pero per no anar descompensats amb la hora d'aki hem d'aguantar fins la nit...zzzzzzzzzzzzzzz......dema anirem a veure el golden gate (sí, Damas, ahora ya se ke es de color rojo!) i passat dema segurament la presó d'Alcatraz. I l'altre dia, estarà per aki una amiga meva vasca (pilar), ke viu a santa monica, los angeles. L'avió de la polinesia surt de los angeles, aixi ke llogarem un cotxe i arribarem a los angeles per la costa, ke ens han dit que es un recorregut molt maco. I dormirem a casa de la pilar els ultims dies abans de marxar cap a la polinesia,
ke be ke ens acull!!



Avui ha estat el nostre segon dia d'aventura pel món..! Ahir estàvem ko i vam anar a dormir d'horeta. Avui ens hem llevat a les 8 i al carrer! Hem agafat el nostre primer tramvia, ha stat divertit. Hem baixat a Fisherman's Wharf (on estan els muelles) i alla hem flipat amb els lleons marins..! està ple de bitxos enormes que no paren de fer sorolls gruturals, allà mateix, a tocar de mà, quasi! Despres hem agafat un vaixell de guiris i hem fet una volta per la bahia, hem passat per sota del Golden Gate i hem anat a Alcatraz. Noies i nois del ires, m'he enrecordat de vosaltres! Hidalgo i Luque, mhe enrecordat del dia que estàvem a la Model...és del pal, nomes ke molt mes petita.! mhe quedat bocabadada amb les cel·les tan petites..! es clar, les de la model no les hem vist...potser son iguals! Despres hem tornat caminant cap a l'hotel i ens hem xumascat pel camí..pica el sol molt! Al Ramon li ha agafat morrinya pq hem rebut un sms molt bonic del Lanza i no s'ha pogut aguantar i ja hem fet una trucadeta als nostres amics (i aquest mati tb a la mare del ramon). Tenim wifi a l'hotel i per aixo podem trucar pel Skype. I sí, Siso, és com t'ho imagines: molts tramvies (i porsches!!), moltes flors i moltes pujades i baixades de carrers..! es molt guai, la veritat!

3 comentarios:

Siso dijo...

Hola wapos:
Ja heu arribat a la primera etapa de la vostra "volta al món". Norabona! Per a mi, sempre serà la ciutat on va nèixer el moviment hippie, la primera del itinerari sagrat del moviment què tenia com a lema "fes l'amor i no la guerra" i com a símbol les flors (San Francisco, Katmandú i Eivissa). Com diu la cançó del seu nom "If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair".
Tembé és la ciutat què a les pelis i la tele fan persecucions de cotxes pels seus carrrers
costeruts.
I Alcatraz, la penitenciaria on Burt Lancaster feia el paper d'un presoner que es convertia en un expert ornitòleg.
Ja em direu si es sembla al que jo tinc en el meu imaginari de cinquantó.
Molts petons i que gaudiu la resta que encara us queda.

Unknown dijo...

Hoooooola xatus!!!!
que tal va tot? segur que esteu avorridissssims...jeje...
Hala a pasar-ho molt i molt be!!!

PD: va ser molt emocionant la despedida, uas trobare a faltar... i a tu ramon echare mucho de menos tus pinzamientos, jajajajota...

un peto molt gran!!!!!!!!!

joan bernat feliu dijo...

Aaaaaahhhhh!!!!!quins coralls, quins taurons, tortugues, ratlles aguila!!!Morenes!!Es el paradis!!!quines immersions mes bones!!!quina enveja!!!Ploro!!!Estic a la p. feina agonitzant!!!a mi com a vosaltres em queda molt!!!Pero vosaltres quan mes a poc a poc millor!!!