19 jul 2007

Brisbane (Australia)




12 de juliol:
Uauuuuuuuuu..!!! Quina emoció!! Hem llogat una Van, una furgo-casa amb la que farem la costa est! Una setmaneta vivint a la furgo! Té com móduls i te la vas montant segons et convingui: ara un llit, ara una tauleta..i té un fogonet per fer el sopar i una mini-pica per rentar els plats, així com dos cadiretes i una tauleta per treure-la fora i prendre la fresca. És molt autèntic! I el millor de tot: està pintada de leopardo amb cors!! Ben ortera i alhora de honey-moon total! Això si: si volíem passar desaparcebuts...ho tenim malament! Fotem un cante que no vegis amb la furgo tota pintada!! La hem llogat per una setmana, que és el que trigarem a arribar a Cairns (1.770 km). ja teníem ganes de deixar les ciutats i anar fent ruta. Ara parem aquí, ara parem allà...i s’ha acabat el buscar on dormirem avui, quant ens costarà...ara portem la casa a cuestas, som com cargolets! Això sí, no té lavabo ni dutxa, així que farem de hippies autèntics! Jejeje..

Hem estat a Birsbane dos dies, organitzant el lloguer de la furgo i el viatge. És la tercera ciutat més gran d’Australia, i diuen que de les més desitjables per viure-hi, perquè, tot i ser una gran ciutat (1,5 milions d’habitants), és tranquila. No té mar, però té un gran riu que la traspassa. Estirar-se a fer la migdiada o relaxar-se a la vora del riu és bastant agradable. Hem estat allotjats en un hostel (Bunk Hostel) amb lavabo a l’habitació, ens hem sentit molt afortunats! Poder anar al lavabo per la nit, no haver de fer excursions..quin luxe!


Fa dies que quan llegia coses d’Australia, llegia que li deien Oz. Jo pensava: serà que el mago de Oz estava per aquí..? no em sonava, però...fins que al final, xerrant amb el Ramon, ell es va donar compte: pronunciat amb anglés, oz sona com els diuen als habitants d’aquí: aussies! Aaaaahhh... ja ho hem entés! Aquestes abreviatures que es marquen...!

Encara no hem vist cap cangur. Bueno, normal, hem estat en ciutats...ara anem per la carretera i el Ramon n’acava de veure un, però mort!

Bueno, comença l’aventura australiana! La costa ens espera, i la caloreta, i les xancletes, i el bikini, quines ganes!!!

No hay comentarios: