20 nov 2007

Doha (Qatar)

12 de novembre:
Sembla mentida, però tot ha anat bé. Els de Qatar Airways, com ja va dir el Ramon, tenen molta pasta i no s’estan per òsties. Ens han posat a tots (èrem uns quants que havíem de fer nit a Doha) en un hotelàs tremendo. Bé, estem tots repartits en diferents hotels, però tots de categoria.

La nostra habitació és enorme, tenim cuita i tot! I ens donen de sopar i d’esmorzar, en un buffet que hi ha de tot, costelletes de cabrit incloses!

Els transfers de l’aeroport a l’hotel i de l’hotel a l’aeroport, evidentment, tot inclós. Molt ben muntat. Per què, dic jo, no calia posar-nos en un hotelàs, només amb un hotel normal ja haguéssim quedat encantats, però no, s’ho han currat!

Quan sortíem de l’aeroport hem vist 4 cazas, un darrere l’altre, pujant cap al cel i fent un soroll enorme.

Aquí els homes van vestits de blanc impolut, amb chilaba, i les dones de negre rigurós, algunes ni els ulls, els hi veus. Semblen ombres caminant pel carrer, totes fosques i amagades, caminant com si flotessin i volguessin passar ràpid.

Des de l’aire Doha és un gran desert, una enorme extensió de sorra clara, on han construït una gran i moderna ciutat. Edificis alts, moderns, molts hotels i molts homes de negocis.

Ara ens queda volar de Doha fins a Nairobi, unes 5 hores i després cap a Zanzibar, si tot surt bé i els nostres bitllets encara estan reservats.

1 comentario:

Gloria dijo...

Caramb... Aquesta metàfora del "flotar i passar ràpit"... m'ha fet pensar!

Bé.. continuo disfrutant de les vostres explicacions.. Mil petons a tots dos!!!

Mamá