19 feb 2008

Playa Sámara (Costa Rica)

Veure fotos

17 de febrer:
Aquest matí, el primer que he fet només llevar-me ha estat un banyet a la piscina. Després hem esmorzat, hem deixat l’hotel i hem anat fent ruta. Hem trigat unes dos hores en arribar.

Playa Sámara és una platja en forma de mitja lluna, de sorra grisa, amb un poblet que no està malament. Ambient tranquilet, xiringuitos davant del mar i pocs carrers.

Ens allotjem en una cabina (Casa Coba), que és com diuen aquí als llocs per dormir. Tenim cuineta i seguirem cuinant, com hem fet aquests tres dies a Playa Grande (per cert, el lloc on estàvem allotjats ens ha encantat, ara que ho veiem amb perspectiva).

Per la tarda hem anat a passejar pel poble i a prendre algo en un xiringuito davant de la platja. S’estava de luxe!

Avui és el cumple de la Eva, així que li enviem des d’aquí un petonàs enorme i la felicitem per portar-los tan bé!

18 de febrer:
Avui hem anat a Playa Coyote, una platja de sorra negra. No hi havia ningú. No m’estranya, doncs per arribar-hi havies de passar tres rius i tot el camí era pedregós i xungo-xungo. Només era possible fer-lo en 4x4 i hem trigat dos hores, tot i que no estava molt lluny.

Quan portàvem una estoneta prenent el sol s’ha posat a ploure i hem hagut de sortir corrents cap al cotxe. Ha caigut el diluvi universal! Ha plogut molt i molt! Hem desfet el camí, durant dos hores més, i hem travessat de nou els tres rius, una mica cagats perquè l’últim havia augmentat de caudal.



En una d’aquestes, i mentre plovia molt, el camí era tot de fang i el cotxe fa uuuuuuuuuhhh cap a l’esquerra, relliscant i descontrolat...ho hem vist com a càmera lenta, però hem tingut sort, doncs no hi havia pedres o esboranc al costat del camí que ens pogués ratllar o abonyegar el cotxe llogat...finalment no ha passat res i hem sortit ilesos, nosaltres, i el cotxe. Uf! Hem patit, però.

Quan hem arribat a caseta, al cap de poc ha deixat de ploure i ha tornat a sortir el sol. Hem agafat els bàrtuls i hem anat a la platja d’aquí, la Sámara. Després hem tornat al bar d’ahir a prendre un bloody mary.
M’ha sortit un bony a la geniva (una inflamació), on tenia fa anys el queixal del seny de dalt. M’ha fet bastant mal tota la nit, i aquest matí he anat a la farmàcia i m’he comprat antibiòtic. No m’ha passat res en 7 mesos i ara que estic fora un mes, patapam! Bueno, espero que em baixi i que no sigui res.

4 comentarios:

Joan dijo...

Ep Ramon i Thais!!!!!
que passa aqui???? tanta platja i on estan les buceadinyes???no veig fotos sota l'aigua!!!! les de la terra estan molt be pero trobo a faltar les macros dels nudibranchs!!!!jooorrrrrrrr!!!!jo tinc un mono de nitrogen brutal!!!!i em queda mes d'un mes i mig per agafar el vaixell que em porti a Burma Banks!!!!Similan!!!AAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!una forta abrasada desde Vang Vieng, Laos!!!!

Joan dijo...

ep!!!
ara recordo isla de los mosquitos a Costa Ric per fer diving amb taurons toro!!!mireu-ho no estic del tot segur pero crec que si!!una abrasada

Gloria dijo...

M'he fet un tip de riure amb les vostres anècdotes i com sempre, he viatjat amb vosaltres. La veritat es que aquesta pluja m'ha agradat també!.. I les olors.. I el sorolls.. Preciós!.

Molts petons i seguiu disfrutant!
Mamá

Joan dijo...

ep!!!! on sou???? espero que a Costa Rica!!!! Com estas Tais??? el tema del queixal???!!!!a mi el primer dia a la india ja em va saltar un tros d'empaste!!!!jooorrrrr!!!!fa dies que no veig res de nou en el blog!!! que passsssssaaaaaaaaaaa!!!!!jo dema marxo cap el nord de laos!!!una forta abrasada!!!! aqui ja sabeu que le ce trencada no hi es!!! i els accents tampoc!!!!