30 jul 2007

Cape Tribulation (Australia)

Veure fotos



25 de juliol:
Anit vam anar a sopar amb els de Taka, va estar molt bé. Vam intercanviar mails i promeses d’escriure’ns i veure’ns si algun dia anàvem a visitar algun dels països d’on érem (Suïssa, França, Brasil...).

I avui hem anat al Cape Tribulation, en una excursió programada durant tot el dia. Érem un grup petit, uns 10. Ens ha agradat molt, el paisatge és de boscos frondosos al costat del mar, com diuen ells: “where the rainforest meets the reef”.

Per la Captain Cook Highway hem arribat a Port Douglas, un poblet de la costa molt mono. Després hem anat a The Rainforest Habitat Wildlife Sanctuary, una espècie de zoo, però on els animals estan sueltos i els pots tocar. Hem vist el cassowary, un ocell enorme, típic del rainforest, que és com una espècie d’estruç amb una cresta com de fusta, un coll blau i papada vermella, realment estrany! Per la carretera hi ha cartells avisant de que te’ls pots creuar. Hem vist també serps, kookaburras (ocells), koalas, cangurs (els hi hem donat de menjar, més monos...!), trees canguros (en perill d’extinció) i cocodrils.



A Mossman Gorge, hem fet una passejada pel rainforest i, qui volia, una banyet al Mossman River. Per suposat, el Ramon, de cap! Després hem anat a dinar al Aussie Outback-style café i després a fer una volta en barca pel Daintree River en busca de cocodrils en el seu hàbitat natural. N’hem vist 5! El riu és molt gran, rodejat de manglars, molt xulo. M’ha recordat a Bolívia, al Mamoré, l’afluent de l’Amazones pel que vaig estar navegant durant 5 dies amb ma mare. Després hem creuat al Daintree National Park i hem parat una estona a la Cape Tribulation Beach. I cap a casa de nou! Ha estat molt bé, ens ha encantat la vegetació espessa i verda d’aquesta zona.

I ja està, se’ns acaba el temps a Queensland! Demà deixem Cairns i volem cap a Alice Springs, on anirem a veure el Ulurú.

Espanya està de moda. Ho hem pogut comprovar al llarg del nostre viatge. Tothom que ens pregunta d’on som, al respondre, fan un somriure, ens miren amb simpatia i ens diuen que adoren Spain. Bastanta gent coneix Barcelona i uns quants hi han estat, i parlen meravelles d’ella. I ja ens han dit que això no és res comparat amb el Japó, que es tornen bojos amb Espanya.

No hay comentarios: